Saturday, October 27, 2012

Ruffler

After long hesitations and doubts - I've bought Ruffler and there was no disappointment :) It realy works and works good and fast, easy to use with big efficiency


I need to make a petticoat for my Sew Along Coat, and I think it will help me a lot :)))

Sew Along I Go :)

Hei!!!
After little brake I'm catching up - in one week from Muslin to half coat.
 Meters and meters of fabric for the skirt part!!! Coat is heavy......
 Bound buttonholes - first time ever, not so bad and gives very nice and clean look on the garment

Pivot point was something challenging :)
And my half coat is ready:
I've decided to put some bias tape on the skirt and also I will sew between skirt and lining - a petticoat :) we will see how it will look like - maybe a little too much??? Coming up in the next week :)

Ziema ir klāt!!! Winter!!!

Vakardien izkrita pirmais sniegs! Bērniem lieli prieki un izbrīns, pašai arī priecīgāks prāts un rosīgas domas sāka skriet, plānoties jau Ziemassvētku sagatavošanās darbiņi - Ziemassvētku kartiņas, mājas dekori, aktivitātes ar bērniem.......plāni lieli kā Napaleonam, jāsāk tik rosīties!



Ķirbīši stāv un gaida Halloween
Brīvdienās tiks grebti spociņi :)






Monday, October 8, 2012

Esam cełā uz Adriano Celentano koncertu!!!

Labrīt! 
Dodamies uz Adriano Celentano koncertu Itālijā, pilsētā Verona - Romeo&Juliet pilsētā! Celentano jau 20 gadus kā nav sniedzis savu koncertu. Vińam tagad ir 74 gadi un vińš iepriecinās savas mūzikas cienītājus ar divim koncertiem. Un mēs dodamies, tikai ne pilnā sastāvā :(, meitenes palika mājās, bet puika ir līdzi, dodās savā pirmajā lidojumā! 
Divas dienas Veronā un vēl uz divām dienām aizskriesim uz Vēnēciju - ja jau romantika, tad pēc pilnas programmas :))) Ceru atrast arī kādus interesantus audumu veikalińus, Venēcijā esot burvīgi audumu veikalińi kuros var atrast łoit skaistas mežgīnes un protams arī audumus! 
Vēlāk zińošu!!!!

Monday, October 1, 2012

Bērnudārzam - Nē

Ir pagājusi viena nedēļa kopš mēs izlēmām uz laiku iztikt bez bērnudārza! Agrāk vecākai meitiņai (3 gadi) bija katru rītu vārds "Nē" pirms došanās uz bērnudārzu un kad viņu veda uz bērnudārzu, tad viss bērna attieksmē liecināja, ka viņa ļoti pārdzīvo došanos uz bērnudārzu......un kas mūs sagaidīja vakaros......bērna niķi un stiķi pa pilnu programmu!!! Tāpēc izlēmām uz kādu laiku pamēģināt padarboties mājas apstākļos, redzēt kā tad bērns izturās un kā mēs paši ar to tiksim galā.
Tad Lūk, pirmā nedēļa ir pagājusi! Ļoti cītīgi darbojāmies, mums bija "Miķeļdienu Nedēļa". Veidojām no dārzeņiem visu ko vien var iedomāties, pētījām dabu, baudījām sauli (kad viņa mūs priecēja) un kopā pavadījām laiku! 
Protams bērni bija ļoti laimīgi no
jaunumiem, ka var tagad dzīvoties
pa mājām, no rīta ilgāk pagulēt,
baudīt mammas garšīgos ēdienus
un kopā būšana! Pamanīju, ka
māsas vēl vairāk satuvinājās šīs
nedēļas laikā.
Un visam vēl pa vidu mazais brālis, viņam nācās uz visu noskatīties no malas, bet viņš arī baigi vēl neprotestē :)))

Mūsu izveidotā ežu ģimene!!!


Kopumā gāja jautri! Man izaicinājums - visus garšīgi un veselīgi pabarot, veltīt visiem laiku (arī vīram:)), turēt māju kārtībā un starot! Tiešām izaicinājums, dienas beigās esmu noskrējusies un sagurusi, bet katru rīt, Paldies Dievam, man ir vēl vairāk spēku - tas ir brīnums :)))




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...